سندروم نیاگارا چیست
سندروم نیاگارا ، لطفا نداشته باشید
سندروم نیاگارا چیست _ فکر کردن کار سختی است و تصمیم گیری کاری سخت تر.
مغز ما چه می کند؟ صرفه جویی در انرژی و یکی از بهترین راه ها برای صرفه جویی در انرژی، همراه شدن با دیگران است.
چرا این روسری را خریدی این که اصلا به صورتت نمی آید؟ این رنگ ساله!
چرا این شلوار را خریدی، این که اصلا برای محیط کارت مناسب نیست؟ خوب این الان مد شده!
چرا در این سهام سرمایه گذاری کردی؟ همه دارند این سهام را می خرند؟
چرا در مسکن سرمایه گذاری کردی؟ همه دارند پولهایشان را در مسکن می گذارند.
چرا با اینکه رتبه ات خوب بود و هر رشته ای می توانستی بروی، برق را انتخاب کردی؟ چون همه شاگرد اول ها می روند برق الکترونیک!
چرا می خواهید در جایزه تعالی شرکت کنید؟ چون بقیه رقبای ما هم همین کار را می کنند؟
سندروم نیاگارا چیست _ زندگی مثل رودخانه ای است و بیشتر افراد بدون آنکه واقعاً مقصد و هدف خود را بدانند، درون آن می پرند. هنگامی که در مسیر رودخانه به دو راهی می رسند، نمی توانند آگاهانه تصمیم بگیرند به کجا بروند یا تصمیم بگیرند کدام راه برایشان مناسب تر است. آنها صرفاً همراه جریان آب جلو می روند و به افرادی می پیوندند که محیط هدایت کننده آنهاست، نه ارزش های خودشان! در نتیجه، احساس می کنند، کنترلی ندارند. آنها در این نا آگاهی می مانند تا زمانی که صدای آب های خروشان آنها را بیدار کند.
در آن لحظه بیدار می شوند و می فهمند در قایقی بدون پارو به سر می برند و فاصله زیادی تا آبشار نیاگارا ندارند، ولی دیگر خیلی دیر شده است. آنها به آبشار رسیده اند. گاهی این آبشار، یک آبشار احساسی، فیزیکی یا مالی است. می توان گفت، شما با اتخاذ تصمیمات بهتر در بالای رودخانه، می توانید از چالش هایی که اکنون با آنها مواجه می شوید، اجتناب ورزید.
سندروم نیاگارا چیست _ اگر هنگامی که در آب های خروشان هستیم به تلاش و کوشش بپردازیم، چگونه می توانیم اوضاع را تغییر دهیم؟ در این هنگام، یا باید پاروهاتان را در آب بیندازید و دیوانه وار در جهت دیگری دست و پا بزنید، یا تصمیم بگیرید که با طرح و نقشه جلو روید. مقصدتان را مشخص نمایید و برای رسیدن به آن برنامه ریزی کنید. سپس در طول مسیر می توانید در مورد کیفیت آن نیز تصمیمی بگیرید.
بیشتر بخوانید : چگونه به اهداف خود برسیم
سندروم نیاگارا چیست و راه درمان و مقابله با آن
عامدانه خلاف جریان آب شرکت کنید. گهگاهی مسیری را که همه انتخاب کرده اند را رها کنید و آگاهانه و البته مبتنی بر محاسبه عقلایی ، گزینه دیگری را انتخاب کنید. بگذارید متفاوت بودن عادت شما شود.
تصمیمات خود را زیر ذره بین بگذارید، آیا تصمیم شما به خاطر ارزش ها، اهداف یا نیازهای شما بوده است و یا اینکه چون دیگران انجام می دهند، آن را در دستور کار قرار داده اید. اگر دیگران کار دیگری می کردند شما باز هم همین کار را انجام می داید؟
با افراد، شرکت های متفاوت و خلاق حشر و نشر داشته باشید. آن ها جرات متفاوت بودن در شما را زیاد می کنند.